14-10-2019 / Smart Building /
Klaar voor de toekomst met Smart Building

Conclusion Connect en Omnimap werken samen

Beheerders, eigenaren en gebruikers van gebouwen hebben veel interesse in Smart Building; slimme gebouwen die gebruikers en bezoekers beter faciliteren op vele fronten. Want door technologie in gebouwen beter te laten samenwerken zijn organisaties in staat om te verduurzamen en de effectiviteit, klanttevredenheid en het welzijn van de gebruikers te verhogen. Maar waar begin je? Conclusion Connect en Omnimap slaan de handen ineen om organisaties vanuit een integrale aanpak succesvol te maken met Smart Building oplossingen.

 

Klaar voor de toekomst

Het opzetten en implementeren van Smart Building oplossingen vraagt om een multidisciplinaire aanpak. Hier komen toekomstvisie, technologie en de wensen en eisen van gebruikers binnen Smart Building samen. In deze samenwerking focust Conclusion zich op de inhoudelijke inrichting van het platform en de aansluiting van alle data leveranciers. En verzorgt Omnimap de technische integratie & orkestratie van alle betrokken systemen. Door deze samenwerking worden klanten volledig ontzorgt: van ideevorming tot uitvoering en onderhoud.

"Met het low code innovatieplatform van Omnimap zijn we in staat om klanten snel te laten innoveren op o.a. het gebied van Smart Buildings." - Robbrecht van Amerongen

Overzichtelijk en efficiënt innovatie platform

Robbrecht van Amerongen, Head of IoT bij Conclusion, beaamt dit: “In onze IoT-strategie voeren we een brede componenten benadering.  Met het low code innovatieplatform van Omnimap zijn we in staat om klanten snel te laten innoveren op o.a. het gebied van Smart Buildings. Omnimap maakt het mogelijk om eenvoudig processen te definiëren binnen het facilitaire domein en de informatie vanuit de verschillende systemen direct aan elkaar te koppelen en te laten samenwerken. Hierbij kan je denken aan toepassingen waarin klimaatbeheersing, toegangsbeveiliging, facility management, weersinformatie en catering naadloos op elkaar aansluiten en een geïntegreerde ervaring verzorgen. Hiermee creëren we een uitmuntende klantbeleving tegen gelijkblijvende of lagere kosten.”

"Met Conclusion als partner hebben we een gedegen partij in ons ecosysteem die begrijpt hoe het Smart Building concept werkt." - Raul Pesch

Domeinexpertise

Raul Pesch, Business Developer bij Omnimap, vult aan: “Als Omnimap hebben we de missie om innovatie met behulp van ons lowcode innovatie platform voor iedere organisatie toegankelijk te maken. In de markt zien wij veel vragen omtrent het inrichten van Smart Building oplossingen en dat organisaties zoeken naar domeinkennis. Om dit te faciliteren werken we met partners samen die sterke domein kennis & expertise hebben en met ons platform een verschil kunnen maken in de markt. Met Conclusion als partner hebben we een gedegen partij in ons ecosysteem die begrijpt hoe het Smart Building concept werkt. Daarbij zien wij dat Conclusion de nodige expertise in huis heeft om ons platform snel te configureren, hier koppelingen op te bouwen en te beheren voor haar klanten.”

 

Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw gebouw en gebruikerservaring toekomstbestendig te maken? Neem contact op met Robbrecht van Amerongen (robbrecht.van.amerongen@conclusion.nl) of Raul Pesch (raul@omnimap.nl).

Robbrecht van Amerongen
Meer weten over Smart Building oplossingen? Neem vrijblijvend contact op.
Bel Robbrecht van Amerongen 06 41 01 02 86