Event - 20 november 2019

It is all about connectivity

Op woensdag 20 november geeft Conclusion Connect je een uitgebreide update over de laatste ontwikkelingen in IoT: Edge, connectiviteit en de marktontwikkelingen. Daarnaast praten we je bij over industriële IoT-innovaties, strategieën en actuele thema’s die tijdens het IoT Solution World Congres aan bod kwamen. Want wij waren erbij.  

 

De kennissessie start om 17:00 en duurt tot 21:00.

Geheel gratis en verzorgt door ons met een uitstekend diner. 

 

Locatie:  Edisonbaan 15, 3439MN, Nieuwegein.

 

Mis het niet en meld je nu aan!

Stuur een mail (inclusief dieetwensen) naar Henk-Jan en meld je aan: henkjan.van.wijk@amis.nl 

Programma

Woensdag 20 november 2019 van 17:00 tot 21:00 uur

  • Start: 17:00 – 18:00
  • Diner: 18:00 – 18:45
  • Vervolg: 18:45 – ca 21:00

 

Edge computing

Het afgelopen jaar zijn er veel nieuwe ontwikkelingen uitgekomen op het gebied van edge computing. Deze hebben we in de praktijk geïmplementeerd en veel kennis en ervaring in opgedaan. We zullen het hebben over de opgedane ervaring in de afgelopen tijd bij het ontwikkelen van een IoT platform bij een van onze klanten. Daarbij gaan we vooral in op het aspect van edge computing, de uitdagingen die we daarbij zijn tegen gekomen en hoe je deze zou kunnen aanpakken. Denk dan aan provisioning, monitoring, updates, security en hardening.

 

It is all about connectivity

Connectiviteit is altijd een uitdaging voor IoT sensors. De afweging tussen snelheid, bandbreedte, zekerheid, bereik en batterijduur kan je veel uitzoekwerk opleveren. Daarbij geven veel leveranciers van connectiviteit niet het volledige beeld omdat bepaalde oplossingen niet goed in hun infrastructuur of commerciële propositie passen. In deze sessie gaan we in op de mogelijkheden en toepasbaarheid van verschillende soorten connectiviteit. Denk dan aan LoRa, , Sigfox, NB-IoT, LTE-M, Private 4G / LTE.

 

IoT Solutions World Congress

Dit jaar vindt op 28 - 31 oktober weer het IoT Solutions World Congress in Barcelona plaats en wij zijn daarbij. In deze avond zullen we je bijpraten over de industriële IoT-innovaties, strategieën en actuele thema’s die tijdens dit evenement gepresenteerd zijn. Onderwerpen die zeker aan bod komen zijn AI in combinatie met IoT en het hoe IoT goed samenwerkt met eindgebruikers.