15-11-2018 / nieuws /

Het laatste nieuws van het IoT Solutions World Congress

Op 14 november presenteerden Gertjan van het Hof, Robbrecht van Amerongen en Henk Jan van Wijk de laatste ontwikkelingen op het gebied van IoT tijdens de Conclusion Connect IoT Solutions World Congress Review.

 

In oktober waren zij in Barcelona voor de vierde editie van het IoT Solutions World Congress. Het evenement waar experts, belangrijke spelers en leveranciers van technologieoplossingen interessante use cases deelden en lieten zien hoe IoT-oplossingen de industrie nu en in de toekomst beïnvloeden. Uit alles wat ze daar hebben gehoord blijkt duidelijk dat het een bedrijfstak is die sterk in ontwikkeling is. Er worden grote stappen gezet in het vormen van een bijdrage aan de bedrijfsdoelen en global goals.

Op 14 november deelden zij de kennis die ze daar hebben opgedaan met klanten, relaties en collega's. Kon je daar niet bij zijn of wil je de presentaties nog een keer bekijken, ze staan inmiddels online.

 

Heb je naar aanleiding hiervan nog vragen of wil je weten wat IoT voor jouw organisatie kan betekenen, laat dit dan weten. We komen graag langs om daar over door te praten.

Robbrecht van Amerongen
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Bel Robbrecht van Amerongen 06 41 01 02 86